De gehele stof in drie weekenden

In zes online sessies door de gehele stof heen. Vlak voor de toets!

 

Toetsgericht les

Zes dagdelen les van een zeer ervaren docent. Onderwijs dat volledig gericht is op het behalen van de toets.

Gratis toegang tot onze DLO

Wij hebben een oefenomgeving waarmee je slaagt.  Alle oude toetsen sinds 2015… en nog veel meer!

Oefendag open vragen

Een paar dagen voor de toets oefenen we de hele dag open vragen!

Herhaling

Je krijgt gratis toegang tot de webinarserie van de laatste keer zodat je alles nog eens kan nakijken.

Vind jij jaarrekeninglezen ook een lastig vak?

Dan bevind jij je in goed gezelschap. Voor een hoop stagiaires geldt dat zij dit vak als het lastigste vak van de beroepsopleiding ervaren. Dat een voldoende een overwinning is. 

Wij helpen al jarenlang stagiaires om het vak te behalen. Met belachelijke goede resultaten. Onze methode is geen rocket science. Het is zelfs niet spannend. Maar het werkt wel. Hoe? Doordat jij gestructureerd aan de slag gaat met de beste hulpmiddelen. Je krijgt les van een deskundige docent die zelf jarenlang advocaat is geweest. Daarbij krijg je een online omgeving die maar met een doel is ingericht en dat is om jou te laten slagen!  

 

 

Voorkom een herkansing!

Deze Bootcamp wordt in verband met de gewijzigde beroepsopleiding voor de laatste keer gegeven!  

Speciaal voor deze gekke tijd hebben wij een programma ontwikkelt dat jou in een sneltreinvaart (drie weekenden) klaarstoomt voor de toets. We beginnen drie weken op de zaterdagochtend en gaan door op de zondag.  Dit doen we ook de volgende twee weekenden. Indien nodig pakken we tussendoor nog een avond. Met onderwijs dat aansluit op de lessen die je al hebt gehad in het kader van de beroepsopleiding. Het verschil is echter levensgroot. Onze lessen zijn to the point en extreem toetsgericht. Alles draait erom om om jou te laten slagen. De lessen kan je uiteraard nog eens nakijken,  maar je kan de stof ook herhalen door te oefenen en nog eens te oefenen met de vragen in onze DLO die speciaal op het onderwerp van de les zijn gerubriceerd. Een paar dagen voor de toets hebben we nog een oefendag met open vragen en je krijgt daarbij gratis toegang tot de Webinar serie. 

Het grote geheim ben jijzelf! Als je de discipline kan opbrengen om de lessen voor te bereiden, echt te volgen en vervolgens ermee aan de slag te gaan. Dan slaag je!  Omdat het werkt!

Wil jij slagen voor het vak jaarrekeninglezen?

Wil jij slagen?

Schrijf je nu in voor de bootcamp jaarrekeninglezen in drie weekenden en krijg daarbij tegelijk toegang tot de DLO en de webinars van het vorig jaar. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind je onder de FAQ.

Of hoor het van uw confreres

Uitermate tevreden over de extra lessen voor het vak jaarrekeninglezen. Gedreven, deskundig en alles gericht op het behalen van een gunstig toetsresultaat. Zeer aanbevolen!
Mandy Karelse

Advocaat, Solstad Advocaten

Na het volgen van bijlessen zit je veel beter in de stof. Je wordt op een hele prettige en praktische manier klaargestoomd, waarbij de docent er alles aan zal doen om je comfortabel en met veel vertrouwen het tentamen in te laten gaan.De docent heeft veel ervaring op het gebied van tentamentrainingen voor de Beroepsopleiding, waardoor hij precies kan aangeven wat je wel en niet goed moet kennen – iets wat na het volgen van de lessen van de orde meestal niet duidelijk is.
Ik kan het dan ook iedereen aanraden!
Rogier van Huussen

Advocaat, Kneppelhout

Voor echte examentraining moet je naar bijlesberoepsopleiding.nl. De combinatie van ervaring met lesgeven en weten wat de beroepsopleiding van ons wil, kennis van het civiele recht en jaarrekeninglezen, en het hebben van jarenlange praktijkervaring als advocaat maken hen tot de allerbeste (enige) in deze business. Hierdoor kan hij namelijk de koppeling maken van theorie naar praktijk. Hij laat de stof voor je leven door zijn talloze voorbeelden uit de praktijk die hij bij elk onderwerp geeft.Wacht niet tot de herkansing maar schuif al bij hem aan voor de eerste kans waardoor je zeker weet dat je het in één keer haalt!”
Mark van Diest

Advocaat, Nieuw Ebbingestraat

Lesschema Bootcamp Jaarrekeninglezen

Voorjaar 2022

9 april 10:00
De Jaarrekening deel 1
Deel 1 van Hoofdstuk 1 tot en met 7 inclusief het boekhoudgedeelte.
10 april 10:00
De Jaarrekening Deel 2
Deel 2 van Hoofdstuk 1 tot en met 7. We gaan oefenen met lastige vragen over bijvoorbeeld het eigen vermogen.
16 april 10:00
De Jaarrekening Deel 3

Deel 2 van Hoofdstuk 1 tot en met 7. We gaan oefenen met open en gesloten vragen.

17 april 10:00
Balanstest, Kasstroom en Toelichten
Leer de balanstestvragen snel beantwoorden. Ook de vragen over de kasstromen worden inkoppers!
23 april 10:00
Consolideren en Fiscale aangifte
We gaan aan de slag met deelnemingen, geconsolideerde balansen en de fiscale aangifte.
24 april 10:00
Ratio’s en overige onderwerpen
We ronden af met de ratio’s en de overige onderwerpen van H14 en H16. Na vandaag ben je er klaar voor!
26 april  10:00
Oefendag open vragen! 

Misschien wel de beste dag. De hele dag de puntjes op de I. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. 

FAQ

Wat kost het?

€ 800,–.

Hoeveel dagdelen zijn er les?

In ieder geval zes reguliere lessen en een lange oefendag met open vragen.

HOE HOOG IS JULLIE SLAGINGSPERCENTAGE?

Belachelijk hoog. Dat heeft overigens meer te maken met de gestructureerde manier van studeren dan met de briljante lessen. Laten we daar namelijk niet overdrijven. Maar het systeem van – (1) voorbereiding, (2) lessen en oefenen, en (3) herhaling – dat werkt!

Hoe ziet het oefenmateriaal eruit?

Ons oefenmateriaal is te vergelijken met de oefentoetsen. Precies dezelfde vragen. Sommige vragen ga je nooit meer fout doen omdat je die echt al een paar keer hebt gezien het bijzondere is ook dat de vragen per lesonderdeel zijn gerubriceerd. Ook daarvan zeggen we: dat werkt!

Kan ik de docent ook vragen stellen?

Jazeker! Tijdens lessen is het interactief. Buiten de lessen om kan je de docent zo vaak benaderen als je wilt. 

De van toepassing zijnde voorwaarden

Voorwaarden bij de cursus jaarrekeninglezen 

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst gesloten tussen enerzijds de besloten vennootschap Opus Business and Law bv , Hierna Opus, handelend onder de naam bijlesberoepsopleiding.nl, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, en anderzijds de cursist die zich inschrijft voor een door Opus Business and Law, hierna Opus, aangeboden – bovenstaande – cursus.
  2. De overeenkomst komt tot stand door inschrijving/registratie bij of opdracht aan Opus door de cursist en aanvaarding van deze inschrijving of opdracht door Opus. Tot het begin van de cursus kan de cursist annuleren. Daarna niet meer en is de volledige cursusprijs verschuldigd. 
  3. Opus levert de Dienst op basis van een inspanningsverplichting. Opus geeft geen garantie dat de Website en de Dienst te allen tijde en zonder onderbrekingen en/of storingen toegankelijk zijn. Opus is tegenover de cursist op geen enkele wijze aansprakelijk of schadeplichtig voor enige schade die voortvloeit uit of het gevolg is van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn of (tussentijds) uitvallen van de Dienst.De cursist is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en/of goede werking van de infrastructuur en deugdelijke telecomfaciliteiten (waaronder internetverbinding) die nodig zijn voor het gebruik van de Dienst.
  4. De cursus wordt gegeven in de vorm van online colleges. Daarbij verkrijgt de cursist gedurende de cursus en tot aan de periode van de toets toegang tot digitale leeromgeving met oefenvragen en video’s.
  5. Het herroepingsrecht/de bedenktijd van 14 dagen wordt uitgesloten en de cursist doet afstand van al zijn rechten terzake. 
  6. De betalingstermijn van de factuur bedraagt 14 dagen. Na het verstrijken van de betalingstermijn verkeert de opdrachtgever – in afwijking van artikel 6:82 BW en zonder dat daar enige aanzegging of sommatie voor nodig is – in verzuim.

Voorkom die herkansing!

Schrijf je nu in voor de bootcamp jaarrekeninglezen in drie weekenden en krijg daarbij tegelijk toegang tot de DLO en de daarin opgenomen webinars. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind je onder de FAQ.