Aansprakelijkheid en Schadevergoeding

Bijles Aansprakelijkheid en schadevergoeding beroepsopleiding advocaten. Bijles Groot Keuzevak Burgerlijk Recht Aansprakelijkheid en Schadevergoeding beroepsopleiding advocaten.  

De Burgerlijke Recht vakken in de beroepsopleiding worden vaak als lastig ervaren. Het is veel, de voorgeschreven lesstof is niet altijd overzichtelijk en de vragen zijn heel divers.

Dat geldt in het bijzonder voor het keuzevak aansprakelijkheid en schadevergoeding. De voorgeschreven literatuur is een hapsnap uit een hoeveelheid van boeken en het niveau van het vak ligt gewoon hoog. Na succesvolle afronding van dit keuzevak dient een stagiaire bijvoorbeeld een letselschadezaak zelfstandig te voeren. Tijdens de bijlessen volgen wij een iets andere volgorde dan de toetstermen en dit betekent dat wij de lessen als volgt opbouwen.

De opbouw:

Deel 1. Contractuele aansprakelijkheid
Deel 2. Buitencontractuele aansprakelijkheid
Deel 3. Causaal verband en eigen schuld
Deel 4. Schadevergoeding
Deel 5. Procedurele aspecten

Tijdens de cursus wordt aan de hand van presentaties de stof uitgelegd voor zover deze relevant is voor het behalen van het tentamen. Daarnaast gaan we natuurlijk per onderdeel tentamenvragen oefenen en leren herkennen.

Kort gezegd: uitleg op de theorie en training voor de tentamenvragen. De bijeenkomsten duren ongeveer 4 uur.  Daarvan worden drie uren in rekening gebracht. Dit omdat we ook altijd even sociaal doen en een hapje eten. De docent zal je per onderwerp ook literatuur aanbevelen.

De kosten: groepslessen tot maximaal 5 personen bedragen € 80,– per uur en individuele lessen kosten € 140,– per uur. Alles exclusief btw.  

De kosten worden per les gefactureerd en het staat je vrij om tussentijds de cursus te beëindigen.

 

Ga zelfverzekerd de toets in!

Een goede voorbereiding is simpelweg het halve werk. Dat geldt niet alleen bij de voorbereiding van een zitting maar ook bij de voorbereiding van de toetsen. Ook met de bijlessen krijg je een goed toetsresultaat echt niet cadeau. Als stagiaire zal je zelf ook heel hard aan de bak moeten om voor dit vak te slagen.  De stof waarover de stagiaire wordt “ondervraagd” bij het vak Aansprakelijkheid en Schadevergoeding bij de beroepsopleiding Advocaten is omvangrijk. Je wordt echt gedwongen om de diepte in te gaan. Met de bijlessen vergroot je net even jouw kansen. Net die paar punten meer waardoor je wel kan slagen. Net dat kleine beetje extra. En dat geeft zelfvertrouwen!

Onze prijzen

Onze prijzen bedragen € 80,– ex btw voor groepslessen (maximaal 5 personen) en € 140,– ex btw voor 1 op 1 lessen.  Indien de lessen in de avond plaatsvonden verzorgen wij tevens kosteloos een maaltijd.

Ook is het mogelijk een deel van de cursus te volgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Ook kun je ons bellen op:

020 2159395

Leave A Message