Toetsgericht les

Vier dagdelen les van een zeer ervaren docent (oud advocaat). Onderwijs dat volledig gericht is op het behalen van de toets.

oefenomgeving

Je krijgt toegang tot een aantal extra toetsen.

Maak jij je zorgen over de toets?

Dan bevind jij je in goed gezelschap. Of misschien wil je ten koste van alles een herkansing vermijden.    

Wij helpen al jarenlang stagiaires om het vak te behalen. Met belachelijke goede resultaten en op een leuke manier. Onze methode is geen rocket science. Het is zelfs niet spannend. Maar het werkt wel. Hoe? Doordat jij gestructureerd aan de slag gaat met de beste hulpmiddelen. Je krijgt les van een deskundige docent die zelf jarenlang advocaat is geweest.  Een docent die overigens niet van jou een betere advocaat wil maken. Wel een advocaat die slaagt voor de toets. 

 

 

Slaag voor de toets Ethiek

Vier dagdelen les in een online omgeving

Benut jouw tijd zo effectief mogelijk

Speciaal voor deze gekke tijd hebben wij een cursus ontwikkeld die jou in vier dagdelen door de stof loodst.  In de laatste week voor de toets gaan we in drie avonden door de totale stof heen van het vak. De vierde avond gaan we nog oefenen met open vragen! Online natuurlijk! Het onderwijs is maar op één ding gericht en dat is jou te laten slagen. De docent heeft zelf bijna 20 jaar lang in de advocatuur gewerkt. Dat merk je!  De lessen kan je nog eens nakijken.

Het grote geheim ben jij zelf! Als je de discipline kan opbrengen om de lessen voor te bereiden, echt te volgen en er vervolgens mee aan de slag gaat. Dan slaag je! 

Wil jij slagen voor het vak Ethiek?

Of hoor het van uw confreres

 

Uitermate tevreden over de extra lessen. De docent is gedreven, deskundig en alles is gericht op het behalen van een gunstig toetsresultaat. Zeer aanbevolen!

Mandy Karelse

Advocaat, Solstad Advocaten

Na het volgen van bijlessen zit je veel beter in de stof. Je wordt op een hele prettige en praktische manier klaargestoomd, waarbij de docent er alles aan zal doen om je comfortabel en met veel vertrouwen het tentamen in te laten gaan.De docent heeft veel ervaring op het gebied van tentamentrainingen voor de Beroepsopleiding, waardoor hij precies kan aangeven wat je wel en niet goed moet kennen – iets wat na het volgen van de lessen van de orde meestal niet duidelijk is.
Ik kan het dan ook iedereen aanraden!
Rogier van Huussen

Advocaat, Kneppelhout

Voor echte examentraining moet je naar bijlesberoepsopleiding.nl. De combinatie van ervaring met lesgeven en weten wat de beroepsopleiding van ons wil, kennis van het civiele recht en jaarrekeninglezen, en het hebben van jarenlange praktijkervaring als advocaat maken hen tot de allerbeste (enige) in deze business. Hierdoor kan hij namelijk de koppeling maken van theorie naar praktijk. Hij laat de stof voor je leven door zijn talloze voorbeelden uit de praktijk die hij bij elk onderwerp geeft.Wacht niet tot de herkansing maar schuif al bij hem aan voor de eerste kans waardoor je zeker weet dat je het in één keer haalt!”
Mark van Diest

Advocaat, Nieuw Ebbingestraat

Het aantal plaatsen is beperkt!

Claim nu jouw plaats. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind jij onder de FAQ.

Lesschema Ethiek mei 2024

06-05-2024 19:00
deel 1

Deel 1 van de gedragsregels, voda en advocatenwet

07-05-2024 19:00
deel 2

Deel 2 van de gedragsregels, voda en advocatenwet

08-05-2024 19:00
deel 3

Deel 3 de WwFT en WVTT (Wat Verder Ter Tafel komt)

09-05-2024 19:00
deel 4

Deel 4 Uitloop en open vragen

06,07,08,09 2024 10:00
opname online

Avond gemist? Geen probleem. Elke dag om 10.00 staat de opname van de dag ervoor online.

FAQ

Kan ik de webinars terugkijken?

Ja, die staan de volgende ochtend in onze DLO

Wat kost het?

€ 167,– De opnames van de webinars staan in de DLO.

Hoeveel dagen zijn er les?

vier avonden

HOE HOOG IS JULLIE SLAGINGSPERCENTAGE?

Belachelijk hoog. Dat heeft overigens meer te maken met de gestructureerde manier van studeren dan met de briljante lessen. Laten we daar namelijk niet overdrijven. Maar het systeem van – (1) voorbereiding, (2) lessen en oefenen, en (3) herhaling – dat werkt!

Hoe ziet het oefenmateriaal eruit?

Ons oefenmateriaal is te vergelijken met de oefentoetsen. Precies dezelfde vragen. Sommige vragen ga je nooit meer fout doen omdat je die echt al een paar keer hebt gezien het bijzondere is ook dat de vragen per lesonderdeel zijn gerubriceerd. Ook daarvan zeggen we: dat werkt!

Cursusvoorwaarden

Voorwaarden bij de cursus Ethiek

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst gesloten tussen enerzijds de besloten vennootschap Opus Business and Law bv , Hierna Opus, handelend onder de naam bijlesberoepsopleiding.nl, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, en anderzijds de cursist die zich inschrijft voor een door Opus Business and Law, hierna Opus, aangeboden – bovenstaande – cursus.
  2. De overeenkomst komt tot stand door inschrijving/registratie bij of opdracht aan Opus door de cursist en aanvaarding van deze inschrijving of opdracht door Opus. De overeenkomst eindigt een week na de laatste les.
  3. Opus levert de Dienst op basis van een inspanningsverplichting. Opus geeft geen garantie dat de Website en de Dienst te allen tijde en zonder onderbrekingen en/of storingen toegankelijk zijn. Opus is tegenover de cursist op geen enkele wijze aansprakelijk of schadeplichtig voor enige schade die voortvloeit uit of het gevolg is van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn of (tussentijds) uitvallen van de Dienst.De cursist is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en/of goede werking van de infrastructuur en deugdelijke telecomfaciliteiten (waaronder internetverbinding) die nodig zijn voor het gebruik van de Dienst.
  4. De cursus wordt gegeven in de vorm van webinars.
  5. De betalingstermijn van de factuur bedraagt 14 dagen. Na het verstrijken van de betalingstermijn verkeert de opdrachtgever – in afwijking van artikel 6:82 BW en zonder dat daar enige aanzegging of sommatie voor nodig is – in verzuim.
  6. De prijs van de cursus bedraagt € 167,–. De cursus is uitgesloten van het herroepingsrecht.

Wil jij slagen?

Schrijf je nu in vak het Ethiek en krijg vier dagdelen extreem toetsgericht les. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind jij onder de FAQ.

Download hier de slides

Slides toetstraining