Slaag voor de toets Ethiek

Twee weekenden en een woensdagavond heel intensief ethisch bezig zijn.

 

Toetsgericht les

Twee weekenden en een doordeweekse avond les in een klein groepje. Er staat maar één ding centraal en dat is het behalen van de toets. Zwaar aanbevolen voor herkansers! 

oefenomgeving

Je krijgt daarbij toegang tot onze DLO (oefenen) en de webinarserie (herhalen). 

Wil jij de toets halen? 

Dan bevind je in goed gezelschap. Of misschien wil je ten koste van alles herkansingen vermijden. Vermijden dat vakken zich stapelen.   

Wij helpen al jarenlang stagiaires om het vak te behalen. Met belachelijke goede resultaten. Onze methode is geen rocket science. Het is zelfs niet spannend. Maar het werkt wel. Hoe? Doordat jij gestructureerd aan de slag gaat met de beste hulpmiddelen. Je krijgt les van een deskundige docent die zelf jarenlang advocaat is geweest. 

 

 

Benut jouw tijd zo effectief mogelijk

We komen vier dagen dagdelen in het weekend bij elkaar. Tussendoor treffen we elkaar één keer op de woensdagavond. Dat is genoeg om door de gehele stof heen te gaan en ook nog eens intensief te oefenen met de open en gesloten vragen. Daarbij oefen je nog in onze DLO en krijg je gratis toegang tot onze webinarserie die in de laatste week voor de toets begint.

Voorbereiding, les, oefenen en herhalen. Het is geen rocketscience, maar wel een systeem dat werkt. We zijn ook exact de enige op deze markt die een “gaat altijd door garantie “, gratis toegang tot de webinarsierie en … het 06 nummer van de docent geven. Waarom? Omdat we er letterlijk alles aan gaan doen om jou te laten slagen.

Erik, onze docent is zeer ervaren en heeft zelf bijna 20 jaar lang in de advocatuur gewerkt. Dat merk je!  De lessen kan je nog eens nakijken.

Het grote geheim ben jijzelf! Als je de discipline kan opbrengen om de lessen voor te bereiden, echt te volgen en vervolgens ermee aan de slag te gaan. Dan slaag je! 

Wil jij slagen voor het vak Ethiek?

Of hoor het van uw confreres

 

Erik is een top docent. Erik is gedreven, deskundig en alles is gericht op het behalen van een gunstig toetsresultaat. Zeer aanbevolen!

Diederik Ruys

Advocaat, Hupkes Advocaten

 
Na het volgen van bijlessen zit je veel beter in de stof. Je wordt op een hele prettige en praktische manier klaargestoomd, waarbij de docent er alles aan zal doen om je comfortabel en met veel vertrouwen het tentamen in te laten gaan.De docent heeft veel ervaring op het gebied van tentamentrainingen voor de Beroepsopleiding, waardoor hij precies kan aangeven wat je wel en niet goed moet kennen – iets wat na het volgen van de lessen van de orde meestal niet duidelijk is.
Ik kan het dan ook iedereen aanraden!
 
 
 
Rogier van Huussen

Advocaat, Kneppelhout

Voor echte examentraining moet je naar bijlesberoepsopleiding.nl. De combinatie van ervaring met lesgeven en weten wat de beroepsopleiding van ons wil, kennis van het civiele recht en jaarrekeninglezen, en het hebben van jarenlange praktijkervaring als advocaat maken hen tot de allerbeste (enige) in deze business. Hierdoor kan hij namelijk de koppeling maken van theorie naar praktijk. Hij laat de stof voor je leven door zijn talloze voorbeelden uit de praktijk die hij bij elk onderwerp geeft.Wacht niet tot de herkansing maar schuif al bij hem aan voor de eerste kans waardoor je zeker weet dat je het in één keer haalt!”

Mark van Diest

Advocaat, Nieuw Ebbingestraat

Het aantal plaatsen is beperkt tot 8 personen!

Claim nu jouw plaats. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind jij onder de FAQ.

Lesschema Bootcamp Ethiek

najaar 2022

30 april 2022 10:00
deel 1

Deel 1 Advocatenwet en voda

1 mei 2022 10:00
deel 2

Deel 2 Gedragsregels

4 mei 2022 19:00
deel 3

Deel 3 Voda en financiele zaken

7 mei 2022 10:00
deel 4

Deel 4 WwfT

8 mei 2022 10:00
deel 5

Modelantwoorden opbouwen voor de open vragen

FAQ

Wat kost het?

€ 750,–. Daarvoor krijg je vijf dagdelen les in een kleine groep, toegang tot onze DLO en gratis toegang tot de webinarserie

Hoeveel dagen zijn er les?

vijf dagdelen regulier les en 4 avonden herhaling via de webinarserie

HOE HOOG IS JULLIE SLAGINGSPERCENTAGE?

Belachelijk hoog. Dat heeft overigens meer te maken met de gestructureerde manier van studeren dan met de briljante lessen. Laten we daar namelijk niet overdrijven. Maar het systeem van – (1) voorbereiding, (2) lessen en oefenen, en (3) herhaling – dat werkt!

Hoe ziet het oefenmateriaal eruit?

Ons oefenmateriaal is te vergelijken met de oefentoetsen. Precies dezelfde vragen. Sommige vragen ga je nooit meer fout doen omdat je die echt al een paar keer hebt gezien het bijzondere is ook dat de vragen per lesonderdeel zijn gerubriceerd. Ook daarvan zeggen we: dat werkt!

Cursusvoorwaarden

Voorwaarden bij de cursus Ethiek

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst gesloten tussen enerzijds de besloten vennootschap Opus Business and Law bv , Hierna Opus, handelend onder de naam bijlesberoepsopleiding.nl, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, en anderzijds de cursist die zich inschrijft voor een door Opus Business and Law, hierna Opus, aangeboden – bovenstaande – cursus.
  2. De overeenkomst komt tot stand door inschrijving/registratie bij of opdracht aan Opus door de cursist en aanvaarding van deze inschrijving of opdracht door Opus. De overeenkomst eindigt een week na de laatste les.
  3. Opus levert de Dienst op basis van een inspanningsverplichting. Opus geeft geen garantie dat de Website en de Dienst te allen tijde en zonder onderbrekingen en/of storingen toegankelijk zijn. Opus is tegenover de cursist op geen enkele wijze aansprakelijk of schadeplichtig voor enige schade die voortvloeit uit of het gevolg is van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn of (tussentijds) uitvallen van de Dienst.De cursist is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en/of goede werking van de infrastructuur en deugdelijke telecomfaciliteiten (waaronder internetverbinding) die nodig zijn voor het gebruik van de Dienst.
  4. De cursus wordt gegeven in de vorm van webinars.
  5. De betalingstermijn van de factuur bedraagt 14 dagen. Na het verstrijken van de betalingstermijn verkeert de opdrachtgever – in afwijking van artikel 6:82 BW en zonder dat daar enige aanzegging of sommatie voor nodig is – in verzuim.
  6. De prijs van de cursus bedraagt € 750,–. De cursus is uitgesloten van het herroepingsrecht.

Wil jij slagen?

Schrijf je nu in vak het Ethiek en krijg vijf dagdelen extreem toetsgericht les en 4 dagen les via de webinarserie. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind jij onder de FAQ.