Slaag voor de toets Jaarrekeninglezen

Acht online colleges met bizar veel extra oefenmateriaal!

Toetsgericht les

Acht dagdelen (online) les  van een zeer ervaren en gewaardeerde docent (geeft toetstrainingen aan alle Jonge Balies van Nederland). Onderwijs dat volledig is gericht op het behalen van de toets. 

Oefenmateriaal

Je krijgt toegang tot onze DLO met honderden vragen. Per onderwerp gerubriceerd!

Vind jij jaarrekeninglezen ook een lastig vak?

Dan bevind jij je in goed gezelschap. Voor een hoop stagiaires geldt dat zij dit vak als het lastigste vak van de beroepsopleiding ervaren. Dat een voldoende een overwinning is. 

Wij helpen al jarenlang stagiaires om het vak te behalen. Met belachelijke goede resultaten. Onze methode is geen rocket science. Het is zelfs niet spannend. Maar het werkt wel! Hoe? Doordat jij gestructureerd aan de slag gaat met de beste hulpmiddelen. Je krijgt les van een deskundige docent die zelf jarenlang advocaat is geweest. Daarbij krijg je toegang tot een online omgeving met oefenvragen en video’s. Er is maar één doel en dat is om jou te laten slagen!  

 

 

Benut jouw tijd zo effectief mogelijk

Speciaal in deze gekke tijd hebben wij een programma ontwikkelt dat rekening houdt met de verkorte voorbereidingstijd van de stagiaire. Met verkorte lessen en minder onderwijs vanuit de orde. Ons programma begint medio september en vervolgens gaan we op zeven aansluitende zaterdagen door de stof heen. Een les duurt gemiddeld drie uur met een groep van maximaal 12 personen. De lessen kan je nog eens nakijken maar je kan het ook herhalen door te oefenen, te oefenen en nog eens te oefenen met de vragen in onze DLO die speciaal op het onderwerp van de les zijn gerubriceerd.

Het grote geheim ben jijzelf! Als je de discipline kan opbrengen om de lessen voor te bereiden, echt te volgen en er vervolgens mee aan de slag gaat;  Dan slaag je! 

Wil jij slagen voor het vak jaarrekeninglezen?

hoor het van uw confreres

 

Uitermate tevreden over de extra lessen voor het vak jaarrekeninglezen. Gedreven, deskundig en alles gericht op het behalen van een gunstig toetsresultaat. Zeer aanbevolen!
Mandy Karelse

Advocaat, Solstad Advocaten

Na het volgen van bijlessen zit je veel beter in de stof. Je wordt op een hele prettige en praktische manier klaargestoomd, waarbij de docent er alles aan zal doen om je comfortabel en met veel vertrouwen het tentamen in te laten gaan.De docent heeft veel ervaring op het gebied van tentamentrainingen voor de Beroepsopleiding, waardoor hij precies kan aangeven wat je wel en niet goed moet kennen – iets wat na het volgen van de lessen van de orde meestal niet duidelijk is.
Ik kan het dan ook iedereen aanraden!
Rogier van Huussen

Advocaat, Kneppelhout

Voor echte examentraining moet je naar bijlesberoepsopleiding.nl. De combinatie van ervaring met lesgeven en weten wat de beroepsopleiding van ons wil, kennis van het civiele recht en jaarrekeninglezen, en het hebben van jarenlange praktijkervaring als advocaat maken hen tot de allerbeste (enige) in deze business. Hierdoor kan hij namelijk de koppeling maken van theorie naar praktijk. Hij laat de stof voor je leven door zijn talloze voorbeelden uit de praktijk die hij bij elk onderwerp geeft.Wacht niet tot de herkansing maar schuif al bij hem aan voor de eerste kans waardoor je zeker weet dat je het in één keer haalt!”
Mark van Diest

Advocaat, Nieuw Ebbingestraat

Inhoud en Lesschema colleges Jaarrekeninglezen

de exacte data volgen nog

 

februari 10.00
De Jaarrekening deel 1

Deel 1 van Hoofdstuk 1 tot en met 3 inclusief het boekhoudgedeelte.

februari 10:00
februari 10:00
De Jaarrekening Deel 2
De Jaarrekening Deel 3

Het vervolg van hoofdstuk 3. 

En de derde week boekhouden en zo. We gaan oefenen met lastige vragen over bijvoorbeeld het eigen vermogen.

februari 10:00
februari 10:00
De jaarrekening deel 4
Toelichten, overige gegevens en openbaar maken

Hoofdstuk 5 tot en met 8 inclusief kasstroomoverzichten

De hoofdstukken 9, 10 en 11. We oefenen veel standaardvragen. 

maart 10.00
Consolideren en Fiscale aangifte
We gaan aan de slag met deelnemingen, geconsolideerde balansen en de fiscale aangifte.
maart 10:00
Ratio’s en overige onderwerpen

We ronden af met de ratio’s en de overige onderwerpen van H14 en H16. 

april 10.00
Oefenen

Een dagdeel lang oefenen we vooral open vragen. Erik leert jou de stappenplannen voor een aantal altijd terugkerende vragen.

Wil jij slagen?

Schrijf je nu in voor de zeven dagdelen onderwijs en de oefendag en krijg daarbij tegelijk toegang tot de oefenvragen en de video’s. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind je onder de FAQ. 

Voorbereiding, les en oefenen. Met deze drieslag ga jij slagen. Effectiever kan je jouw tijd niet benutten. Zeven dagdelen toetsgericht onderwijs. Op het moment dat het jou uitkomt, oefen je de oefenvragen. 

FAQ

Wat kost het?

€ 1.250,– Daar krijg je grofweg 20 uur les voor, toegang tot onze DLO met honderden oefenvragen en een hotline naar de docent! 

Hoeveel dagdelen zijn er les?

Acht! Zeven keer op de zaterdagochtend en vlak voor de toets nog een oefendag. Het schema is zo ingericht dat je ruim voor de toets er klaar voor bent. 

HOE HOOG IS JULLIE SLAGINGSPERCENTAGE?
Belachelijk hoog. Dat heeft overigens meer te maken met de gestructureerde manier van studeren dan met de briljante lessen. Laten we daar namelijk niet overdrijven. Maar het systeem van – (1) voorbereiding, (2) lessen en oefenen, en (3) herhaling – dat werkt!
Hoe ziet het oefenmateriaal eruit?

Ons oefenmateriaal is te vergelijken met de oefentoetsen. Precies dezelfde vragen. Sommige vragen ga je nooit meer fout doen omdat je die echt al een paar keer hebt gezien het bijzondere is ook dat de vragen per lesonderdeel zijn gerubriceerd. Ook daarvan zeggen we: dat werkt! De docent heeft daarbij een aantal toetsen gemaakt en de webcam laten meelopen. 

Kan ik de docent ook vragen stellen?

Jazeker! De lessen zijn interactief. Loop je ergens vast tijdens het studeren? Dan bel je Erik gewoon even op en hij loodst je door de stof heen. 

De van toepassing zijnde cursusvoorwaarden

Voorwaarden bij de cursus jaarrekeninglezen 

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst gesloten tussen enerzijds de besloten vennootschap Opus Business and Law bv , Hierna Opus, handelend onder de naam bijlesberoepsopleiding.nl, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, en anderzijds de cursist die zich inschrijft voor een door Opus Business and Law, hierna Opus, aangeboden – bovenstaande – cursus.
  2. De overeenkomst komt tot stand door inschrijving/registratie bij of opdracht aan Opus door de cursist en aanvaarding van deze inschrijving of opdracht door Opus. Tot het begin van de cursus kan de cursist annuleren. Daarna niet meer en is de volledige cursusprijs verschuldigd. 
  3. Opus levert de Dienst op basis van een inspanningsverplichting. Opus geeft geen garantie dat de Website en de Dienst te allen tijde en zonder onderbrekingen en/of storingen toegankelijk zijn. Opus is tegenover de cursist op geen enkele wijze aansprakelijk of schadeplichtig voor enige schade die voortvloeit uit of het gevolg is van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn of (tussentijds) uitvallen van de Dienst.De cursist is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en/of goede werking van de infrastructuur en deugdelijke telecomfaciliteiten (waaronder internetverbinding) die nodig zijn voor het gebruik van de Dienst.
  4. De cursus wordt gegeven in de vorm van online colleges. Daarbij verkrijgt de cursist toegang tot digitale leeromgeving met oefenvragen en video’s.
  5. De betalingstermijn van de factuur bedraagt 14 dagen. Na het verstrijken van de betalingstermijn verkeert de opdrachtgever – in afwijking van artikel 6:82 BW en zonder dat daar enige aanzegging of sommatie voor nodig is – in verzuim.