Slaag voor het keuzevak Aansprakelijkheid

4 dagdelen les in een online omgeving

 

Toetsgericht les

vier dagdelen les van een zeer ervaren docent. Onderwijs dat volledig gericht is op het behalen van de toets.

Video's

Wil je zien hoe onze docent de toetsen maakt? Erik heeft video’s gemaakt van de laatste toetsen.

Oefenmateriaal

Je krijgt toegang tot de door ons verzamelde oude toetsen

Maak jij je zorgen over de toets?

Dan bevind jij je in goed gezelschap. Voor een hoop stagiaires geldt dat zij dit vak als een lastig vak ervaren. Waarvan wij op zijn minst kunnen zeggen dat het veel is. Dat de vraag zelf soms al een hindernis is. Zonder al te veel gezeur de beroepsopleiding afronden! 

Wij helpen al jarenlang stagiaires om het vak te behalen. Met belachelijke goede resultaten. Onze methode is geen rocket science. Het is zelfs niet spannend. Maar het werkt wel. Hoe? Doordat jij gestructureerd aan de slag gaat met de beste hulpmiddelen. Je krijgt les van een deskundige docent die zelf jarenlang advocaat is geweest. 

 

 

Rond de beroepsopleiding af!

Speciaal voor deze gekke tijd hebben wij een crash course ontwikkeld. In vier dagdelen ga je door de totale stof heen van het vak. Online natuurlijk! Het onderwijs is maar op één ding gericht en dat is jou te laten slagen. Na blokjes theorie ga je oefenen en krijg je feedback op de antwoorden. De docent heeft zelf bijna 20 jaar lang in de procespraktijk gewerkt. Dat merk je!  De lessen kan je nog eens nakijken,  maar je kan het ook herhalen door te oefenen met de extra toetsen die wij hebben. 

Het grote geheim ben jijzelf! Als je de discipline kan opbrengen om de lessen voor te bereiden, echt te volgen en vervolgens ermee aan de slag te gaan. Dan slaag je! 

Update. Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar

Wil jij slagen voor het keuzevak arbeidsrecht?

bijles beroepsopleiding

Of hoor het van uw confreres

Uitermate tevreden over de extra lessen. De docent is gedreven, deskundig en alles is gericht op het behalen van een gunstig toetsresultaat. Zeer aanbevolen!

Mandy Karelse

Advocaat, Solstad Advocaten

Na het volgen van bijlessen zit je veel beter in de stof. Je wordt op een hele prettige en praktische manier klaargestoomd, waarbij de docent er alles aan zal doen om je comfortabel en met veel vertrouwen het tentamen in te laten gaan.De docent heeft veel ervaring op het gebied van tentamentrainingen voor de Beroepsopleiding, waardoor hij precies kan aangeven wat je wel en niet goed moet kennen – iets wat na het volgen van de lessen van de orde meestal niet duidelijk is.
Ik kan het dan ook iedereen aanraden!
Rogier van Huussen

Advocaat, Kneppelhout

Voor echte examentraining moet je naar bijlesberoepsopleiding.nl. De combinatie van ervaring met lesgeven en weten wat de beroepsopleiding van ons wil, kennis van het civiele recht en jaarrekeninglezen, en het hebben van jarenlange praktijkervaring als advocaat maken hen tot de allerbeste (enige) in deze business. Hierdoor kan hij namelijk de koppeling maken van theorie naar praktijk. Hij laat de stof voor je leven door zijn talloze voorbeelden uit de praktijk die hij bij elk onderwerp geeft.Wacht niet tot de herkansing maar schuif al bij hem aan voor de eerste kans waardoor je zeker weet dat je het in één keer haalt!”
Mark van Diest

Advocaat, Nieuw Ebbingestraat

Er zijn maar een paar plaatsen

De laatste plaatsen voor de laatste keer dat de cursus gegeven wordt. Claim nu jouw plaats. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind jij onder de FAQ.

Lesschema aansprakelijkheidsrecht

Winter 2022

23 januari 15:00

Deel 1

Dagdeel 1

26 januari 19.00

Deel 2

Dagdeel 2

5 februari 15.00

deel 3

Dagdeel 3

6 februari 15.00

Oefenen!

Laatste dagdeel

FAQ

Wat kost het?

€ 1000,–. Daarvoor krijg je vier dagdelen les in een heel klein groepje

HOE HOOG IS JULLIE SLAGINGSPERCENTAGE?

Belachelijk hoog. Dat heeft overigens meer te maken met de gestructureerde manier van studeren dan met de briljante lessen. Laten we daar namelijk niet overdrijven. Maar het systeem van – (1) voorbereiding, (2) lessen en oefenen, en (3) herhaling – dat werkt!

Hoe ziet het oefenmateriaal eruit?

Ons oefenmateriaal is te vergelijken met de oefentoetsen. Precies dezelfde vragen. Sommige vragen ga je nooit meer fout doen omdat je die echt al een paar keer hebt gezien het bijzondere is ook dat de vragen per lesonderdeel zijn gerubriceerd. Ook daarvan zeggen we: dat werkt!

Kan ik de docent ook vragen stellen?

Jazeker! Tijdens de lessen is het interactief.

Cursusvoorwaarden

Voorwaarden bij de cursus Aansprakelijkheid

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst gesloten tussen enerzijds de besloten vennootschap Opus Business and Law bv , Hierna Opus, handelend onder de naam bijlesberoepsopleiding.nl, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, en anderzijds de cursist die zich inschrijft voor een door Opus Business and Law, hierna Opus, aangeboden – bovenstaande – cursus.
  2. De overeenkomst komt tot stand door inschrijving/registratie bij of opdracht aan Opus door de cursist en aanvaarding van deze inschrijving of opdracht door Opus. De cursus eindigt een dag na de toets.
  3. Opus levert de Dienst op basis van een inspanningsverplichting. Opus geeft geen garantie dat de Website en de Dienst te allen tijde en zonder onderbrekingen en/of storingen toegankelijk zijn. Opus is tegenover de cursist op geen enkele wijze aansprakelijk of schadeplichtig voor enige schade die voortvloeit uit of het gevolg is van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn of (tussentijds) uitvallen van de Dienst.De cursist is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en/of goede werking van de infrastructuur en deugdelijke telecomfaciliteiten (waaronder internetverbinding) die nodig zijn voor het gebruik van de Dienst.
  4. De cursus wordt gegeven in de vorm van webinars.
  5. De betalingstermijn van de factuur bedraagt 14 dagen. Na het verstrijken van de betalingstermijn verkeert de opdrachtgever – in afwijking van artikel 6:82 BW en zonder dat daar enige aanzegging of sommatie voor nodig is – in verzuim.
  6. De prijs van de cursus bedraagt € 1000,–  . Annulering is tot een week voor de cursus begint kosteloos. Daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.  De cursus is uitgesloten van het herroepingsrecht.

Wil jij slagen?

De cursusvoorwaarden vind je onder de FAQ.