Slaag voor de toets Major Burgerlijk Recht

6 dagdelen les in een online omgeving met toegang tot onze DLO

 

Toetsgericht les

Zes dagdelen les van een zeer ervaren docent. Onderwijs dat volledig gericht is op het behalen van de toets.

Video's

Wil je zien hoe onze docent de toetsen maakt? Erik heeft video’s gemaakt van de laatste toetsen.

Oefenmateriaal

Je krijgt toegang tot onze DLO met honderden vragen. Per onderwerp gerubriceerd!

Maak jij je zorgen over de toets?

Dan bevind je in goed gezelschap. Voor een hoop stagiaires geldt dat zij dit vak als een lastig vak ervaren. Waarvan wij op zijn minst kunnen zeggen dat het veel is. Dat de vraag zelf soms al een hindernis is.  

Wij helpen al jarenlang stagiaires om het vak te behalen. Met belachelijke goede resultaten. Onze methode is geen rocket science. Het is zelfs niet spannend. Maar het werkt wel. Hoe? Doordat jij gestructureerd aan de slag gaat met de beste hulpmiddelen. Je krijgt les van een deskundige docent die zelf jarenlang advocaat is geweest. Daarbij krijg je een online omgeving die maar met een doel is ingericht en dat is om jou te laten slagen!  

 

 

Benut jouw tijd zo effectief mogelijk

Speciaal voor deze gekke tijd hebben wij een crash course ontwikkeld. In twee weekenden ga je door de totale stof heen van het vak. Online natuurlijk! Het onderwijs is maar op één ding gericht en dat is jou te laten slagen. Na blokjes stukjes ga je oefenen en krijg je feedback op de antwoorden. De docent heeft zelf bijna 20 jaar lang in de procespraktijk gewerkt. Dat merk je!  De lessen kan je nog eens nakijken,  maar je kan het ook herhalen door te oefenen, te oefenen en nog eens te oefenen met de vragen in onze DLO die speciaal op het onderwerp van de les zijn gerubriceerd.

Het grote geheim ben jijzelf! Als je de discipline kan opbrengen om de lessen voor te bereiden, echt te volgen en vervolgens ermee aan de slag te gaan. Dan slaag je! 

Wil jij slagen voor de Major Burgerlijk Recht?

bijles beroepsopleiding

Of hoor het van uw confreres

 

Uitermate tevreden over de extra lessen. De docent is gedreven, deskundig en alles is gericht op het behalen van een gunstig toetsresultaat. Zeer aanbevolen!

Mandy Karelse

Advocaat, Solstad Advocaten

Na het volgen van bijlessen zit je veel beter in de stof. Je wordt op een hele prettige en praktische manier klaargestoomd, waarbij de docent er alles aan zal doen om je comfortabel en met veel vertrouwen het tentamen in te laten gaan.De docent heeft veel ervaring op het gebied van tentamentrainingen voor de Beroepsopleiding, waardoor hij precies kan aangeven wat je wel en niet goed moet kennen – iets wat na het volgen van de lessen van de orde meestal niet duidelijk is.
Ik kan het dan ook iedereen aanraden!
Rogier van Huussen

Advocaat, Kneppelhout

Voor echte examentraining moet je naar bijlesberoepsopleiding.nl. De combinatie van ervaring met lesgeven en weten wat de beroepsopleiding van ons wil, kennis van het civiele recht en jaarrekeninglezen, en het hebben van jarenlange praktijkervaring als advocaat maken hen tot de allerbeste (enige) in deze business. Hierdoor kan hij namelijk de koppeling maken van theorie naar praktijk. Hij laat de stof voor je leven door zijn talloze voorbeelden uit de praktijk die hij bij elk onderwerp geeft.Wacht niet tot de herkansing maar schuif al bij hem aan voor de eerste kans waardoor je zeker weet dat je het in één keer haalt!”
Mark van Diest

Advocaat, Nieuw Ebbingestraat

Het aantal plaatsen is beperkt!

Op dit moment zijn er nog 4 plaatsen beschikbaar. Claim nu jouw plaats. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind jij onder de FAQ.

Lesschema Bootcamp Major Burgerlijk Recht

voorjaar 2020

5 juni  19:00
Rechtsingang en bewijs deel 1

Het eerste gedeelte van Rechtsingang en bewijs. We gaan in het op het procesrecht en oefenen veel gestelde vragen.

6 juni 15:00
Rechtsingang en bewijs deel 2

Het tweede deel van Rechtsingang en bewijs. We gaan in het op het bewijsrecht en oefenen wederom veel gestelde vragen.

7 juni 15:00
De overeenkomst en Remedies

We gaan verder met onder andere de remedies en gaan hier niet alleen gesloten vragen oefenen maar ook de open vragen. Stappenplannen!

12 juni 19:00
De onrechtmatige daad en zo in samenhang met de schadevergoeding

Onrechtmatige daadsvragen worden inkoppers. Puntenpakkers tijdens de toets

13 juni 11:00
Goederenrecht

De angstgegner van velen. We schetsen het theoretisch kader en oefenen de irritante open en gesloten vragen. 

14 juni 11:00
Beslag, executie en faillissementsrecht

We ronden af met de “ver van mijn bed show voor velen van het faillissementsrecht” en gaan beslag leggen en executeren. 

FAQ

Wat kost het?

€ 800,–. Daarvoor krijg je zes dagdelen les, toegang tot honderden oefenvragen en video’s. Als je vastloopt, dan kan je de docent altijd bellen. 

Hoeveel dagen zijn er les?

Zes! We beginnen op de vrijdagavond en gaan dan door de zaterdagmiddag (tja..). Op de zondag gaan we lekker verder. Na het eerste weekend moeten we klaar zijn met ongeveer de helft van de stof. Het weekend erop gaan we weer verder op de vrijdagavond met de onrechtmatige daad en zo. Ook op de zaterdag en de zondag gaan wij aan de slag. Intensief? Zekers! Gaat het werken? Ook op zeker. De lessen zijn zo ingericht dat je na het weekend klaar bent en nog een volle week kan oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Ergens in de week plannen we nog een “terugkom” dag waarbij jij de docent nog het hemd van het lijf kan vragen. 

HOE HOOG IS JULLIE SLAGINGSPERCENTAGE?
Belachelijk hoog. Dat heeft overigens meer te maken met de gestructureerde manier van studeren dan met de briljante lessen. Laten we daar namelijk niet overdrijven. Maar het systeem van – (1) voorbereiding, (2) lessen en oefenen, en (3) herhaling – dat werkt!
En als het toch misgaat, helpen jullie bij de heroverweging?

Natuurlijk! Het is een illussie om te denken dat iedereen  het haalt. Degene die het niet halen en waarbij een heroverweging een kans van slagen maakt, die gaan we daarbij helpen. Dat is overigens ook een erekwestie. We gaan tot het gaatje om je te laten slagen. 

Hoe ziet het oefenmateriaal eruit?
Ons oefenmateriaal is te vergelijken met de oefentoetsen. Precies dezelfde vragen. Sommige vragen ga je nooit meer fout doen omdat je die echt al een paar keer hebt gezien het bijzondere is ook dat de vragen per lesonderdeel zijn gerubriceerd. Ook daarvan zeggen we: dat werkt!
Kan ik de docent ook vragen stellen?

Jazeker! Tijdens de lessen is het interactief. In de laatste week wordt er nog een online classroom geopend en daar kan je als extra “face to face” de vragen nog stellen aan de docent. 

Cursusvoorwaarden

Voorwaarden bij de cursus Bootcamp Major Burgerlijk Recht startende op 5 juni 2020

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst gesloten tussen enerzijds de besloten vennootschap Opus Business and Law bv , Hierna Opus, handelend onder de naam bijlesberoepsopleiding.nl, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, en anderzijds de cursist die zich inschrijft voor een door Opus Business and Law, hierna Opus, aangeboden – bovenstaande – cursus.
  2. De overeenkomst komt tot stand door inschrijving/registratie bij of opdracht aan Opus door de cursist en aanvaarding van deze inschrijving of opdracht door Opus.
  3. Opus levert de Dienst op basis van een inspanningsverplichting. Opus geeft geen garantie dat de Website en de Dienst te allen tijde en zonder onderbrekingen en/of storingen toegankelijk zijn. Opus is tegenover de cursist op geen enkele wijze aansprakelijk of schadeplichtig voor enige schade die voortvloeit uit of het gevolg is van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn of (tussentijds) uitvallen van de Dienst.De cursist is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en/of goede werking van de infrastructuur en deugdelijke telecomfaciliteiten (waaronder internetverbinding) die nodig zijn voor het gebruik van de Dienst.
  4. De cursus wordt gegeven in de vorm van webinars. Daarbij verkrijgt de cursist toegang tot digitale leeromgeving met oefenvragen en video’s.
  5. De betalingstermijn van de factuur bedraagt 14 dagen. Na het verstrijken van de betalingstermijn verkeert de opdrachtgever – in afwijking van artikel 6:82 BW en zonder dat daar enige aanzegging of sommatie voor nodig is – in verzuim. 
  6. De prijs van de cursus bedraagt € 800,–  

Wil jij slagen?

Schrijf je nu in voor de bootcamp en krijg twee weekenden les.  Jij krijgt daarbij toegang tot de oefenvragen en de video’s. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind jij onder de FAQ.