Agenda voorjaar 2020 bijlessen beroepsopleiding advocaten. 2019 was een mooi jaar met een record aan advocaten die curssen volgden en vervolgens het vak behaalden. Laten we dit in 2020 nog eens doen!

Agenda voorjaar bijlessen beroepsopleiding advocaten

Over ons
Opus Opleidingen is de enige aanbieder in Nederland van bijles voor advocaat-stagiairs waar altijd (ex) advocaten voor de groep staan. Wat ons betreft is het heel simpel. Je kan een vak als bijvoorbeeld Major Burgerlijk Recht niet serieus geven als jezelf geen intensieve proceservaring hebt opgedaan. Tips en Tricks vanuit de praktijk met één doel en dat is het behalen van de toets.

Hoe gaan wij te werk?
De opbouw van een training is altijd hetzelfde. Een stukje theorie/uitleg van de stof en vervolgens oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Het aanwijzen van valkuilen en het trainen van onderwerpen die altijd terugkomen in de toetsen. Tijdens de training hoef jij je voor de rest ook nergens druk om te maken. Er wordt voor je gezorgd!

Bekend van?
De Jonge Balietrainingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Wil je ook les van docenten die keer op keer worden uitgenodigd om de toetstrainingen te geven voor de grootste Jonge Balies van Nederland?

Dat kan! Het komende voorjaar worden namelijk de volgende cursussen gegeven:

Beroepsattitude en beroepsethiek
In drie avonden gaan we door de complete stof heen. De docent is zelf bijna 20 jaar lang advocaat geweest en is in staat om op heldere wijze de gedragsproblematiek uit te leggen.

Start 16 januari om 19.00
Locatie: Amsterdam Noord

Keuzevak arbeidsrecht
In twee avonden behandelen we een fors deel van de stof. De docent is een ervaren (ex) arbeidsrechtadvocaat die lid was van de Vaan en uiteraard de Grotiusopleiding heeft afgerond.

Start 29 januari om 19.00 uur
Locatie: Amsterdam Noord

Minor Burgerlijk Recht
Op aanvraag! In vier dagdelen of twee dagen gaan we door de complete stof heen. De docent is een zeer ervaren civilist/procesadvocaat die de stof tot in de puntjes beheerst. Ook hier hanteren we het beproefde recept van theorie en aansluitend oefenen, oefenen en nog eens oefenen. We gebruiken een zelf geschreven samenvatting en een zelf samengestelde jurisprudentiebundel!

Jaarrekeninglezen
Voor het vak jaarrekeninglezen bieden wij diverse mogelijkheden. De ervaring leert dat groepslessen om diverse redenen niet voor iedereen geschikt zijn. Dus mogelijkheid nr 1 is priveles..Een populaire variant is het intensieve traject. In een groep van maximaal 4 personen komen we acht keer bij elkaar. Acht keer van ongeveer 2.5 uur. Faculatief worden er vervolgens nog herhalingen en toetstrainingen aangeboden. Het reguliere traject bestaat uit vijf bijeenkomsten van elk 3 uur

Start: midden februari afhankelijk van de gekozen vorm
Locatie: Amsterdam Noord

Major Burgerlijk Recht
Voor de Major bieden wij drie varianten aan. Variant 1 is het intensieve traject. Acht dagdelen waarbij de complete stof wordt behandeld. Bij de tweede variant word jij in zes dagdelen door de stof heen geholpen. Onze inmiddels bekende bootcamp vindt het laatste weekend voor de toets plaats. Een heel weekend lang Major Burgerlijk Recht!

Start: 4 april 2020
Locatie Amsterdam Noord

Bel voor meer informatie naar 020-2159395 of mail met [email protected]