Wat een jaar!

Inmiddels zijn we er volkomen aan gewend. Lesgeven in Zoomlandia en grotere groepen via de webinar series. Om eerlijk te zijn bestaat er bij ons ook niet de behoefte om terug te gaan naar de oude situatie. Natuurlijk. Het was veel gezelliger en we konden lekker pronken met de homemade smoothies en soepjes. Maar eerlijk is eerlijk. De voordelen van vijf minuten van te voren de computer aanzetten, kunnen we ook wel waarderen.

Uit de waardering van de deelnemers kunnen we afleiden dat die ook wel de voordelen zien van een organisatie die nu volledig op online lessen is ingesteld. Een docent die het online lesgeven beheerst en een digitale leeromgeving die goed in elkaar zit.

Wat gaan we nog doen de komende tijd?

Major Burgerlijk Recht

Op 29 mei start voor de laatste keer de bootcamp Burgerlijk Recht. We zijn ooit een keer begonnen met de werknaam Bootcamp en om niet geheel duidelijke redenen zijn we die altijd blijven gebruiken. Waarschijnlijk omdat het gewoon lekker bekt. Deze keer gaan we het combineren. De intensieve cursus in drie weekenden. Daarbij krijg je toegang tot onze DLO met daarbij als herhaling ook nog de opnames van de webinars van de afgelopen periode. Uiteraard krijg je gratis de meest actuele versie van het door Erik geschreven uittreksel.

Ethiek

Voor Ethiek start op 26 juni de herkansers serie. In een kleine groep krijg je vijf dagen les in relatief korte tijd. Daarbij krijg je toegang tot onze DLO en tot de webinar serie. Zeer aanbevolen voor herkansers. Er is op de markt geen alternatief in deze vorm.

Voor het vak Ethiek starten ook nog de webinar serie. Laag in de prijsstelling en zeer populair onder stagiaires die net wat meer zekerheid willen hebben. Ook hier hebben wij een prachtige DLO bij ontwikkeld.

Jaarrekeninglezen

In september starten we met de intensieve groep jaarrekeninglezen. Speciaal voor herkansers en voor degene die zich bij voorbaat als cijfermatig gehandicapt beschouwen 🙂 Deze cursus zit snel vol!