Update: voor het laatste weekend zijn er nog twee plaatsen beschikbaar. 

Bootcamp Major Burgerlijk Recht

Bootcamp Major Burgerlijk Recht

Ben je nog niet zeker van jouw zaak? Vermoed je dat je nog wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Schrijf je dan nu in voor de Bootcamp Major Burgerlijk recht.

In het weekend van  7,8 en 9 juni en in het weekend van 14,15 en 16 juni gaan we bijna 20 uur Burgerlijk recht doen.Doen? Ja, want dit gaat veel verder dan een toets oefenen of een beetje uitleg krijgen. We gaan Burgerlijk recht doen!

We starten op de vrijdag om 17.00 uur.  We eindigen rond 22.00 uur. Uiteraard krijg je tussendoor de nodige energie in de vorm van een maaltijd. De volgende dag starten we 10.00 uur en gaan de hele dag door.  Een ochtend, middag en avonddeel. De volgende dag starten we weer om 10.00 uur en eindigen we ergens rond 17.00 uur. In de dagen daarna kan je bij vragen altijd de docent bellen.

Deel 1. Rechtsingang (vrijdag en zaterdag)
Deel 2. Bewijs en overeenkomst (zaterdag)
Deel 3. Overeenkomsten en remedies (zaterdag)
Deel 4. Onrechtmatige daad en zo, schade en causaal verband (zaterdag)
Deel 5. Goederenrecht (zondag)
Deel 6. Insolventie,  beslag en executie (zondag)
Deel 7. Herhaal (zondag)

Werkwijze

Tijdens de bijlessen voor het vak Major Burgerlijk Recht beroepsopleiding advocaten wordt aan de hand van presentaties de stof uitgelegd voor zover deze relevant is voor de beroepsopleiding. Geen academische uitstapjes maar puur uitleg richting de toets. De stof is opgedeeld in delen en telkens worden vragen gemaakt en eventueel uitgelegd. Grofweg de helft van het tentamen kan je gewoon voorspellen. Doel van het oefenen van de gesloten vragen is,  om een aantal zekerheidjes in te bouwen. Vragen die je zeker goed gaat maken. Dat heeft ook meteen een ander voordeel en dat is de factor tijd. Als je een aantal vragen binnen 30 seconden kan beantwoorden, heb je meer tijd om de overige vragen goed te beantwoorden. Ook bij de open vragen kun je een aantal vragen van te voren voorspellen. Dat gaan we dus ook doen en die bereiden we goed voor.

En ja, het wordt een heel intensief weekend,  maar we garanderen dat je na het weekend veel maar dan ook heel veel meer weet van de wondere wereld van het Burgerlijke Recht.

Kortom: wil jij in een weekend worden klaargestoomd voor de toets? Neem dan nu contact op!

Bijles Beroepsopleiding