Jaarrekeninglezen

Lessen Jaarrekeninglezen beroepsopleiding advocaten

Op de valreep nog een cursus jaarrekeninglezen volgen? Wij bieden voor de aankomende toets nog de volgende twee opties aan:

Optie 1. Toetstrainingen

De laatste week voor de toets geven wij toets trainingen. Dagen vol met alleen maar oefenen, oefenen en nog eens oefenen. We starten om 10.00 uur in de ochtend en gaan tot het begin van de avond door. 

Datum groep 1 Dinsdag 12 november 2019
Datum groep 2 Woensdag 13 november 2019
Datum groep 3 Donderdag 14 november 2019

 Optie 2. Een complete cursus in twee dagen. De cursusdata zijn zondag en maandag 10 en 11 november 2019.

Wat gaan we doen? Onze lessen volgen de volgorde van de toetstermen. Dat is ook vrij logisch, want feitelijk is er maar één toetsterm en dat is “ken het boek “recht door de cijfers””. Het woord kennen moet je vrij letterlijk nemen. Het niveau van de vragen beweegt zich namelijk tussen het weten van een simpele definitie tot het snappen van bepaalde hoofdstukken. 

Op de zondagochtend en het begin van de middag behandelen we de hoofdstukken één tot en met vier. Daarmee leggen we de basis voor het vervolg van de cursus. Je hebt met name de kennis van hoofdstuk drie uit “recht door de cijfers” nodig, om bepaalde vragen succesvol te kunnen beantwoorden. Na de lunch behandelen we op de zondag de hoofdstukken vijf tot en met acht. Op de maandag behandelen we de overige hoofdstukken, waaronder de geconsolideerde balans, de vermogensvergelijking en de ratio’s. Je zult merken dat je er steeds beter in gaat komen en je zal merken dat bijvoorbeeld de geconsolideerde balans een puntenpakker wordt. Van struikelblok tot droomvraag. De dagen daarna ben je in staat om gerichter te studeren en beter te herhalen. Je krijgt van ons de slides. 

Zowel de lessen als de toetstrainingen worden aangeboden in Amsterdam (goed  bereikbaar met de auto en met het OV) in een kleine groep van maximaal zes personen.

 

Onze prijzen

Onze prijzen bedragen € 750 voor de tweedaagse cursus.  Indien de lessen in de avond plaatsvinden verzorgen wij tevens kosteloos een maaltijd.   De kosten voor de de toetstrainingsdag bedragen € 400,–.

Contact opnemen

Laat jouw gegevens achter of 

bel ons op:

020 2159395

Ja ik heb interesse!