Nog een steuntje in de rug nodig voor de Major Burgerlijk Recht? Zie hieronder de mogelijkheden voor november en december 2019. Vol = Vol.

 

 

Mogelijkheid 1 Bootcamp Major Burgerlijk Recht

 

Ben je nog niet zeker van jouw zaak? Vermoed je dat je nog wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Schrijf je dan nu in voor een Bootcamp Major Burgerlijk recht.

In het weekend van  30 november tot en met 1 december (bootcamp 1) en in het weekend van 6 tot en met 8 december gaan we bijna 20 uur Burgerlijk recht doen.Doen? Ja, want dit gaat veel verder dan een toets oefenen of een beetje uitleg krijgen. We gaan Burgerlijk recht doen!

We starten op de vrijdag om 17.00 uur.  We eindigen rond 22.00 uur. Uiteraard krijg je tussendoor de nodige energie in de vorm van een maaltijd. De volgende dag starten we 10.00 uur en gaan de hele dag door.  Een ochtend, middag en avonddeel. De volgende dag starten we weer om 10.00 uur en eindigen we ergens rond 17.00 uur. In de dagen daarna kan je bij vragen altijd de docent bellen.

 

 

 

Mogelijkheid 2 Reguliere groep (nog 3 plaatsen)

 

In zes dagdelen klaargestoomd worden voor de toets. Speciaal voor de stagiaires die ook het vak jaarrekeninglezen moeten doen en pas na dit vak met de voorbereiding kunnen beginnen.

Lesrooster:

Di 19 november 18.30 – 21.30 (deel 1, rechtsingang en bewijs)
Zo 24 november 10.00 – 18.00 (dubbel, deel 2 en 3, rechtsingang en bewijs en remedies/overeenkomsten)
Do 28 november 18.30 – 21.30 (deel 4 onrechtmatige daad en schadevergoeding)
Di 3 december 18.30 – 21.30 (deel 5 goederenrecht)
Di 10 december 18.30 – 21.30 (deel 6 (beslag en executie en faillissementsrecht)

Wij zorgen voor een hapje en een drankje. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. Locatie Amsterdam Noord (5 minuten van CS met de metro).

 

Werkwijze voor de groepslessen en de bootcamps

Tijdens de bijlessen voor het vak Major Burgerlijk Recht beroepsopleiding advocaten wordt aan de hand van presentaties de stof uitgelegd voor zover deze relevant is voor de beroepsopleiding. Geen academische uitstapjes maar puur uitleg richting de toets. De stof is opgedeeld in delen en telkens worden vragen gemaakt en eventueel uitgelegd. Grofweg de helft van het tentamen kan je gewoon voorspellen. Doel van het oefenen van de gesloten vragen is,  om een aantal zekerheidjes in te bouwen. Vragen die je zeker goed gaat maken. Dat heeft ook meteen een ander voordeel en dat is de factor tijd. Als je een aantal vragen binnen 30 seconden kan beantwoorden, heb je meer tijd om de overige vragen goed te beantwoorden. Ook bij de open vragen kun je een aantal vragen van te voren voorspellen. Dat gaan we dus ook doen en die bereiden we goed voor.

 

Mogelijkheid 3 Toetstrainingsdagen

 

Nieuw deze periode. Een gehele dag oude vragen oefenen. Vragen die je opeens gaat snappen omdat er een uitleg bij komt. Omdat er een antwoordschema wordt gegeven. Goed geschikt om een periode van hard leren mee af te sluiten.  We starten om 10.00 in de ochtend en gaan door tot er nog energie in de groep zit. Ook hier zorgen wij natuurlijk voor een hapje en een drankje!

Je kunt je inschrijven voor een toetstrainingsdag op:

9 of 11 december 2019. Locatie: Amsterdam Noord.

Onze prijzen

Bij alles geldt dat wij gedurende de lessen voor eten en drinken zorgen. Het enige dat je hoeft mee te nemen is een wetboek! 

Even contact hebben over de lessen in november en december 2019?